Om safety2shoes

Da en tømrerlærling fik idéen til safety2shoes, blev et hverdagsproblem løst. For det er besværligt for håndværkere at gå ind og ud af byggerier, når der er sand og jord udenfor og sarte gulve indenfor:

”Jeg syntes, det var så besværligt at komme ind og ud af huse med elementer. De tynde plasticløsninger, som jeg så mine kolleger bruge, var hverken holdbare eller sikre,” siger Sune Krogh, der finpudsede sin idé og satte de design- og patentbeskyttede sko i produktion sammen med partner John Robert Andersen.

Hvem kan bruge safety2shoes?

safety2shoes er udviklet af en håndværker – til andre håndværkere.

Formand Jacob Justsen fra Pallisgaard A/S er meget begejstret:

”Det er en genial idé, som er meget brugbar for tømrere, murere, elektrikere, VVS´ere – ja, alle slags håndværkere. Nogle af os går ude på byggepladser, og på en mudret dag går der jo tid med at blive klar igen, når man skal ind og ud 10-15 gange om dagen og vil sikre, at der ikke kommer skader på gulvene af mudder og småsten. Men også i boligforeninger, hvor man er kortvarigt inde i flere lejligheder, er det alle tiders løsning. I vores fag skal man jo have sikkerhedssko på, men det er et problem, når man går ind i folks stuer.”

Tømrerlærlingen som blev iværksætter

”Man bør kunne beskytte fødderne, ligesom man beskytter hænderne med handsker,” tænkte Sune Krogh og lagde dermed fundamentet for en hel ny virksomhed.

Om safety2shoes

Det var den forhenværende tømrerlærling Sune Krogh, der fik ideen til safety2shoes.

Produktvideo

Med safety2shoes har du altid rene sko og undgår ballade over beskidte eller ridsede gulve.


Safety2shoes International ApS
Renal Baches Vej 30
DK - 9000 Aalborg
CVR-nr. 35055738
Tlf: + 45 40 90 50 20

Mobil: +454090 5020

E-mail: jra@s2shoes.dk